Moips!Tervetuloa Nannakisulin & Tikaran panfu - blogiin! ♥ Täällä voit haistella uusia tekstejä tutuiksi! ;) Pidä hauskaa T:Nanna ja Tikara

Lukijat♥

lauantai 7. toukokuuta 2011

Tarina tytöstä joka sai säteilyä

Olipa kauan kauan sitten esi historiassa muinainen punainen iso hämähäkki jossa oli radioaktiiivisuutta.Tyttö luki hiljaa itsekseen.

Mutta ei vienyt kauaa kunnes tyttö oli jo lähtenyt etsimään tätä muinaista hämähäkkiä.Kaikki alkoi siitä kun tyttö oli alkanut etsimään suuresta viidakosta,ei ollut siellä.Sitten tyttö muisti ja juoksi kipin kapin minkä jaloistaan pääsi pimeään synkkään metsään.Häntä pelotti ja tyttö laittoi sade puvun päälle ja taskulampun päälle ettei pelkäisi kävellä minkään vaarallisen otuksen päältä.Sitten taskulamppu meni rikki ja tyttö alkoi pelkäämään sitten hän kuuli rapinaa ja iso hämähäkki tuli esiin!!Iiks!Se olet se...Se Mutantti hämis!

Tyttö pelkäsi ja alkoi hädissään huitoa ksillään.Hämähäkki alkoi ärsyyntyä ja puraisi tyttöä.Tyttö kaatui maahan ja jäi pimeään makaamaan. Aamu tuli ja linnut lauloivat kaunista säveltään.Häh,missä mä oon, milloin ? Tyttö heräsi metsässä joka ei ollut enää niin pimeä mitä ilalla,se olikin aika valoisa.Tyttö huomasi että hän pystyi muuttumaan näkymättömäksi!

Tämä ei ole totta!Tai on... Tyttö alkoi miettimään ja nipisti itseään:Auuts! Tyttö heräsi omassa sängyssään.

Loppu! :D Olikos huono? Noh eikun vaan hyvät unet!


Pehmein tassuin : Nannakisuli

1 kommentti:

  1. Moi! Mä en ehi tänään kirjottaa tarina laatikkoon tarinaa mutta ens viikolla sit voisin tehä. Huh huh paljon postauksia oot tehny. Älkää ihmetelkö jos en kirjottele niin paljon koska on kiireit ja oon eniten ulkona kun on ihana keli. Joten voi olla että mulla on Nannalle asiaa huomenna koulussa...Noh moikka! Panfustelija Tikara

    VastaaPoista