Moips!Tervetuloa Nannakisulin & Tikaran panfu - blogiin! ♥ Täällä voit haistella uusia tekstejä tutuiksi! ;) Pidä hauskaa T:Nanna ja Tikara

Lukijat♥

torstai 26. toukokuuta 2011

Pan Lee! Tervetuloa!

Moi pandat! No Panfussa saa nyt laittaa viestejä toisille mikä on mahtavaa! Ja nyt on Pan Lee täällä! Myönnän suoraan:En osannut yhtään sitä kunfu peliä! Viimein lopetin ja Pan Lee sanoin vain että mahtavasti meni! Eipä kylläkään minusta mennyt...xD Tiistaina uudestaan! Hitsi! No harjottelen sikana ennen tiistaita! Kuuntelin tossa yotubesta Munamiehen laulua Pomppufiilis. Se jää päähän soimaan! No tänään tuli postissa kirje jossa luki mun nimi(tämä tapahtui ihan oikeassa elämässä)! Revin tietysti kuoren auki koska tiesin mitä siellä oli: Kesäleirilappu! Siis minä ja Nanna mennään yhdessä 8.-10 kesäkuuta olevalle kesäleirille! Ja tänään sieltä tuli lappu jossa luki mitä sinne tarvitaan. Nanna EHKÄ tulee meille sieltä yöksi mutta en ole varma jääkö Nanna sinne yöksi...Mutta ehkä Nanna pääsee meille! Suuniteltiin että nukuttas tallin heinäladossa ja ainakin herättäisiin tarpeeksi aikasiin kun hevoset(meijän 2 hevosta) hörähtäisi 6 aamulla! ;D Mutta en tiedä täytyykö siellä olla yötä siis ihan PAKKO! Mutta ei kai.Luulisin ettei tartte. Huomenna onkin koulussa uskonnon koe ja sitten VIIKONLOPPU! Jee! Mutta se tietää kokeeseen lukemista koska maanantaina on vielä ympäristötiedon koe! Argh! Mutta sitten pääsee eroon kokeista ja kohta alkaakin...Tidiiid! KESÄLOMA! Että ootan kesälomaa! En vaan pääse omaan kevätjuhlaani koska isosiskollani on ylioppilasjuhlat ;( En itke sille että siskoni pääsee yo:ksi vaan sitä kun en pääse omiin juhliini! Mutta Nannan nään kesällä varmaan yli 10 kertaa! :D Nyt pitää mennä! Sori kun tuli näin pitkä postaus! Tassuttain Tikara P.S.Nanna hankkii EHKÄ tähän blogiin soittimen+chatin! Kivaa eikös? P.P.S.Mulla ei oo vieläkään S-posti kamua ;( Kaikki ahkerasti mulle kirjotteleman! tara.makela@gmail.com!

3 kommenttia:

  1. heh, meillä ei oo enää kokeita >w< ja ens viikolla ei oikeestaa ees varmaa opiskella. Maanantaina on 2 tuntii pelejä. Tiistai.. normipäive. Keskiviikkona jo iha siivotaa. Torstai vapaa. Perjantai laululava. Lauantai tokarien haku sunnuntaista etee päi-> kesälomaa!

    Mieki meen leirille kesällä .D

    Ed

    VastaaPoista
  2. Moi Ed! Kivat sulle van .D! Kiva kun laittelet moniin teksteihin ahkerasti kommentteja! En käsitä miks yks tyyppi sano Nimman chatis että "Huh,Ed ei oo täällä!" Kun kysyin että "Musta Ed on kiva. Eikö susta?" Niin se vastas "Ei. Se sanoo olevansa muita parempi" En tiiä mitä se tolla tarkotti! Mä tykkään paljon susta Ed ja en koskaan menis sanomaan susta mitään tollasta! :) Tikara

    VastaaPoista
  3. juu, mie tykkään kommata.
    Mutta miulle on ihasama, mitä muut sanoo. Saisivat vaa tulla sanoo sen suoraa, ettei tarttee ihmiste kertoo tollee selätakana ._. se on miusta inhottavaa (jäi traumat luokkartekeltä -.-)

    VastaaPoista