Moips!Tervetuloa Nannakisulin & Tikaran panfu - blogiin! ♥ Täällä voit haistella uusia tekstejä tutuiksi! ;) Pidä hauskaa T:Nanna ja Tikara

Lukijat♥

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Miten Pokopetsit päätyi Panfuun?

Kauan sitten eräässä maassa nimeltä Egdotus,oli Pokopetsi nimisiä eläimiä,niitä käytettiin orja työ voimaan.Ne syntyivät  tuulen mukana pyörivissä kristalli paloissa. Jotkut niistä oli aivan jäässä ja jotkut aivan tulisia,nimittäin se johtui siitä minkälainen Pokopetsi siellä oli. Eräänä päivänä Egdotuksen hallitsia Magnus sanoi Pokopetseille sopimuksen: Jos teette työtä koko vuoden,saatan päästää teidät vapaiksi! Kaikki innostuivat ajatuksesta!Mutta yksi Soque ei kiinnostunut pätkääkään.Se alkoi purra hampaillaan ketjuja poikki.Mutta turhaan,se oli titaania.Sitten Soque vietiin selliin. Soque alkoi ulvoa niin kovaa että katto vapisi.Yksi Magnuksen vartia kilautti kädellänsä ovea mutta Soque jatkoi. Vartia meni sisälle selliin.Vartialle riitti!Se huusi Soquelle niin kovaa että kaikki sellit alkoi kaikua! Soque katsoi vihaisen näköisenä vartijaa.Sitten se hyppäsi vartian päälle,vartia ei siitä tykännyt!Soque huomasi oven joka oli raollaan ja suikahti siitä ulos .Samassa se löi oven kiinni ja vartia jäi itse selliin lukkojen takse. Soque muisteli mitä Magnus sanoi lupauksessa,sitten se tajusi sen olevan ansa!!!!! Soque kiiruhti vartioden ohitse salamana!Vartiat eivät huomanneet mitään muuta kuin vain pienen punaisen ja orannssin viirun.Soque pääsi ruokalaan ja löysi sieltä kaikki pokot,mutta silti yksi puuttui! hän kaivoi ison tunnelin sähkö aidan läpi mutta joku tarrasi sitä häntään!
Se oli toinen Soque,mutta vain tyttö Soque! Poika Soque punastui aivan punaiseksi! Sitten Tyttö Sogue sanoi Poika Soquelle: Mennään pelastamaan se joka jäi Magnuksen linnaan! kaikki muut pokot meni reijästä ulos vapauteen! Sitten He kaivoivat itselleen kolot missä nukkua. Poika Soque ja tyttö Soque löysivät jääneen pokopetsin,se oli Rilli Pörrö.Se mussutti suklaata omassa sellissään. Poika Soque otti Rilli Pörrön selkäänsä ja vei hänet turvaan aidan toiselle puolelle.
Sitten alkoi kuulua taivaalta ihmeellinen ääni:  pprrr prr prr.... Se oli hävittäjä! Kaikki pokot meni yhteen ottaakseen turvaa toisistaan.Hävittäjä laskeutui pokojen viereen ja tumma hahmo otti ne mukaansa! kun kaikki pokot heräsivät ne olivaat ahtaissa rauta möhkäleissä,niissä luki up.Yhtäkkiä tapahtui kamala äkki tipahdus! sitten kone huoneesta kuului hirveää huutoa!Kipinäinen sulatti up laatikot omalla tuli pallollaan jonka se sylkäisi ulos suustaan.Sitten Soque meni katsomaan kone huoneeseen,siellä oli rilli pörrö mussuttamassa suklaa patukkaa -.- Soque työnsi Rilli pörrön pois oven edestä   ja rilli pörrön alla oli Bonez,mutta se ei ollut hyvä vaan paha.  Bonez ei tykännyt rilli pörröstä ja sen ystävistä! se nousi  lattialta ja laittoi pokot rautoihin ja vei up laattikkoihin ja korjasi ne,Sitten  Eloise niminen panda Afrikasta pomppasi köydet sidottuina  komerosta ja sanoi: Aha vai että sitä ollaan  pokopetsien kimpussa! Eloise hyppäsi Bonezin päälle ja sanoi: Nyt aukaiset nämä siteet! Mutta Bonez juotti Eloiselle purkkajuomaa ja Eloise ei voinut puhua mitään sitten Bonez lähti juoksemaan pois koneesta.Loppu  !!                             (Älkää kopioiko nimittäin tämäkään ei varmaan ole totta!) Ja jatko tulee kun tekee tehtävän ''Pelasta pokopetsit''! ;)

2 kommenttia: